Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (3.26 secunde)
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Spre exemplu, de la Bistrita, domnul Ioan Oltean, vicepresedinte PDL, a caracterizat Guvernul Ponta ca fiind "un Guvern incapabil (...) de adolescenti nematurizati, lipsiti de viziune, de experienta".
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Mijlocasul craiovean Gabriel Velcovici (27 de ani) ar putea imbraca din retur tricoul formatiei ALRO Slatina, asta in cazul in care nu isi va rezolva situația cu actualul sau club, Gloria Bistrita, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Pandurii Targu Jiu a pierdut cinci jucatori titulari in turul campionatului si nu a adus, deocamdata, nimic in loc Gorjenii reiau astazi pregatirile fara cativa jucatori determinanti in prima parte a sezonului, Vlad Chiriches (transferat la Steaua), Cosmin Bacila, Marian Pleasca (ambii accidentati), Stojan Vranjes si Jaka Stromajer.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene. ... din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita.
Pandurii Targu Jiu a inceput seria amicalelor cu o infrangere, scor 0-1, in fata Gloriei Bistrita, iar asta nu l-a multumit pe antrenorul Petre Grigoras, care s-a aratat dezamagit de atitudinea din teren a jucatorilor de rezerva.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
DOSARUL TRANSFERURILOR, la un nou termen. Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Nicolae Banicioiu a acceptat sa mearga la Ministerul Sanatatii. ... 14 noiembrie 1975 (varsta 38),Bistrita • Inaltime: ... 14 noiembrie 1975, Bistrita) este o atleta din Romania de talie mondiala, actualmente retrasa din activitatea sportiva.
Proprietarii unui imobil localitatea mehedinteana Bistrita s-au "trezit" ... Tirul se deplasa pe DN 56 care face legatura intre Mehedinti si Dolj si se pare ca din cauza unei defectiuni la directie, soferul a pierdut controlul asupra volanului si s-a oprit in prima casa.
Alerta intr-un sat din Bistrita. ... Tanarul era la arat cand a vazut aparatul de zbor prabusit. L-a luat acasa si a sunat imediat la politie.
In varful clasamentului, Dinamo a remizat la Arad, nemeritat dupa parerea mea, fiind salvata de la infrangere de un talentat jucator oltean, Liviu Ganea. Rapid a condus jocul de la Vaslui, dar relaxarea si nesiguranta din ultimele minute au privat-o de o victorie.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare".
Cazul socant care s-a petrecut la Bistrita ne lasa, as vrea sa cred, tuturor un gust amar. ... Am devenit atat de indiferenti la tot ceea ce se intampla in jurul nostru, incat cred ca si un omor daca l-am vedea, n-am actiona in niciun fel.
Poluare pe raul Bistrita, in judetele Suceava si Neamt, unde apa a capatat o culoarea rosiatica. Sursa este o fosta platforma miniera.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Piese pretioase din colectia Zestrea, inspirate de straiele medievale ale domnitelor si reginelor, precum si de motivele iilor romaneati tradirionale, sunt expuse in luna octombrie la Castelul Bethlen-Haller, simbol de pret al companiei Jidvei.
Pe 7 octombrie, incepand cu ora 19.00, la TVR 3 va debuta un nou sezon al emisiunii Popasuri folclorice. ... De la cantecele calde din Tara Motilor, pana la horele din Nasaud si baladele Maramuresului, emisiunea produsa de dr.
google-analytics.com